"Temel Bilimler Farkındalık Çalıştayı: Yeni Öğretim Planı" Programı

Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin düzenlediği  "Temel Bilimler Farkındalık Çalıştayı: Yeni Öğretim Planı" programına katılım sağladık.

19.04.2024 55

Fatih İslam Seçen BİLSEM olarak öğretmenlerimiz Tuğçe Koç ve Burcu Türkkan eşliğinde öğrencilerimiz 18 Nisan 2024 Perşembe günü 10.00-17.00 saatleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin düzenlediği  "Temel Bilimler Farkındalık Çalıştayı: Yeni Öğretim Planı" programına katılım sağladı.

Bu program ile öğrencilerimiz öncelikle Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde Yapay Zeka Uygulamaları ve Temel Bilimler hakkında derslere katıldı. Aynı zamanda ögrencilerimiz Fizik, Kimya, Moleküler Biyoloji ve Genetik Laboratuvarlarında deney düzeneklerinde uygulamalar gerçekleştirdi. Program sürecinde öğrencilerimiz rehberler eşliğinde üniversite gezisi yaparak YTÜ'nde üniversiteliliği deneyimledi.