Öğrencimiz Ayşe Nisa Işık, “Vordonisi Kapsülü” Adlı Öyküsüyle Dereceye Girmiştir

Öğrencimiz Ayşe Nisa Işık, “Vordonisi Kapsülü” adlı öyküsüyle dereceye girmiştir ve öyküsü, yayınlanacak olan öykü seçkisinde basılmaya hak kazanmıştır.

19.04.2024 35

Rize Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi tarafından BİLSEM’lerde eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen Efsaneden Fantastik Kurguya Ulusal Öykü Yarışması değerlendirme süreci tamamlandı. 125 BİLSEM’den 230 eserin katıldığı yarışmada ÖYG-1 öğrencilerimizden Ayşe Nisa Işık, “Vordonisi Kapsülü” adlı öyküsüyle dereceye girmiştir ve öyküsü, yayınlanacak olan öykü seçkisinde basılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Ayşe Nisa Işık’ı ve danışman öğretmeni Dr. Ömer Anıl Düşmez’i tebrik ederiz.